Privacy Policy

The Body Shop i Norge / Ace Shops AS og firmaets filialer tar sine forpliktelser overfor kundene på største alvor. Dette omfatter også måten vi håndterer informasjonen du gir oss. The Body Shop Norge forplikter seg til å overholde alle gjeldende lover og bestemmelser med hensyn til besyttelse av personopplysninger, og denne teksten beskriver hvordan The Body Shop Norge håndterer de personopplysninger som samles inn via nettstedet. Ved å besøke og bruke dette nettstedet godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.

RETTIGHETER

Når du handler hos oss, oppbevarer vi navn, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg via transportøren du velger, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes.

Kortnummer oppbevares ikke av The Body Shop Norge / Ace Shops AS utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Vi samler inn og oppbevarer loggdata som hvilke kategorier og produkter man kikker eller søker på, for å kunne lære hva våre kunder er opptatt av, samt forbedre produktutvalg og tilbud. Denne informasjonen benyttes også for å kunne gjøre det mulig å vise deg relaterte produkter, eller sende deg relaterte tilbud (dersom du eksplisitt har bedt om dette). Informasjonen benyttes også for å produsere trafikkstatistikker for bl.a. kapasitetsplanlegging.

Vi benytter Google Analytics for å få bedre innsikt i våre kunders brukeropplevelser på vår nettside og for å gjøre kontinuerlige oppdateringer og forbedringer til siden. Google Analytics arkiverer ingen sensitiv informasjon som går på komprimiss med våre kunders sikkerhet eller informasjon som på noen måte kan brukes til å identifisere brukere. Hvis du har spørsmål angående vårt personvern eller bruk av Google Analytics, vennligst kontakt oss. Du har etter personopplysningsloven krav på innsyn og adgang til å kreve retting av våre opplysninger.

Vi sender ut nyhetsbrev på ulike typer informasjon og tilbud. Det er frivillig å motta dette, og man må eksplisitt melde seg inn i forbindelse med registrering. Det er også enkelt å melde seg av nyhetsbrevene ved å klikke på avmeldingslenken nederst i e-posten.

Dersom du har spørsmål om personopplysninger knyttet til deg, eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter til retting, sperring, sletting, etc. etter personopplysningsloven, kan du kontakte oss via mail support@thebodyshop.no

The Body Shop Norge / Ace Shops AS selger ikke personopplysninger til tredjepart.



Til toppen av siden