Min Moccamaster - Moccamaster toppet Jespers ønskeliste

Jesper (27) liker å servere kaffe til venner på besøk, men savnet smaken av skikkelig god sort kaffe. 

27-åringen har ofte besøk av venner i leiligheten på Majorstua i Oslo, og da byr han gjerne på en god kopp kaffe. Lenge hadde Jesper kapsel-maskin, men det holdt ikke i lengden.

Usosiale kapsler
– Det å stå på kjøkkenet og lage én og én kopp, mens de andre sitter i stuen og hygger seg, er ikke veldig sosialt. Jeg ble jo gående frem og tilbake og servere kaffekopper i stedet for å ha tid med vennene mine.

Savnet god filterkaffe
Jesper investerte i en kapselmaskinen da han flyttet hjemmefra, men han savner raskt den skikkelig gode kaffen fra en Moccamaster. – Det er noe med konsistensen og smaken, jeg savnet den sorte, varme filterkaffen. Og som sagt – kapselmaskinen ble usosialt for meg og mitt bruk. Derfor var det naturlig å sette Moccamaster på ønskelisten til jul, sier Jesper.

Kul kjøkkenmaskin
Han synes Moccamasteren tar seg godt ut på kjøkkenbenken, men først og fremst er det den enkle tilberedningen og gode smaken som gjør
ham fornøyd med julegaven. – Den har et kult design, men det viktigste er at jeg synes filterkaffe smaker så godt. Kaffesmaken fra traktekaffe er
ferskere og kjennes fyldigere enn alternativene, sier Jesper.

Man and Moccamaster

 

 

 

 

Kommentarer Write a comment

Svar