På hytta smaker kaffen ekstra godt

På den nye familiehytta i Setesdalen finner den kjente interiørbloggeren @casachicks roen. Hun og mannen har brukt mye tid og krefter på å skape sitt eget hytteparadis. Se hvor vakkert det er blitt!

Morgenen på hytta er nesten litt magisk. Når jeg sitter med kaffekoppen i hånden, er det lite annet som kan stjele oppmerksomheten min. Det er som om jeg fyller kaffekoppen med både tid og ro.

Vi lister oss inn på kjøkkenet, mannen min og jeg, og starter dagen til den rolige klukkingen fra Moccamasteren. Jeg elsker god kaffe, og slik får jeg det beste resultatet ! Når kaffelukten brer seg, vet jeg at vi har en fin stund foran oss. En god samtale eller en herlig stillhet der vi bare nyter kaffen og synet av fjell og snø. Vi nipper i oss små forventninger om en ny og ubrukt dag, mens jentene våre kommer smygende ut av de varme dynene sine, en etter en.

En populær story på Instagram

Det er nettopp denne stunden jeg så ofte deler med mine følgere på Instagram. Jeg filmer når jeg skjenker kaffe, og når kaffekoppen tar sin vandring i hytta. Det har blitt en enormt populær story å kunne vise. Flere har hengt seg på, og jeg får stadig tilsendt bilder og filmer fra andre som vil vise sine kaffestunder. Det er så gøy og stas! Jeg nyter virkelig den gode kaffen og jeg er en veldig stolt ambassadør for Moccamaster, et ikon på kjøkkenbenken min – og så håndlaget da!

Selv om vi er veldig glade i å være ute, må jeg nok innrømme at vi er mer hyttefolk enn friluftsmennesker. Vi tar små turer i skog og mark - sommer og høst. På vinteren blir det skiturer og en del timer i slalåmbakken. Men det er i og rundt hytta vi trives aller best.

 

Hytta vår heter Lozebu og ligger i Setesdalen. Min mann, med god veiledning av min far, stod enormt på for å få dette til. Hver eneste helg, ferie og fridag reiste han avgårde for å bygge på hytta vår.

I mellomtiden satt jeg hjemme og tok de uendelige valgene av materialer og farger som skulle brukes der oppe. Det var vanvittig mange valg å ta på kort tid husker jeg!

Nå er det et år siden vi tok i bruk hytta for første gang. Og for en berikelse det har vært for oss som familie! Det går nesten ikke en helg eller ferie uten at vi reiser på hytta. Det er noe helt eget ved å komme opp dit og kunne nyte roen som finnes der. Litt borte fra hverdagen og alle krav hjemme. Vi er heldige! Barna våre på 15, 9 og 7 år stortrives, og det gjør det ganske enkelt for oss som foreldre.

Vil du bli med inn på hytta mi, så følg meg gjerne på @casachicks

Kommentarer Write a comment

Svar